Priser Bröllop 2015

Det finns 3 standardpaket för bröllop, med reservation för ändringar. Dom är inte prisatta efter hur många timmar som fotograferingen äger rum, utan priserna är baserade på hur just er dag ser ut. Jag följer dagsrytmen och inte en klocka.

De alternativ som finns förklaras här nedanför. Om inget av dessa paket fyller era önskemål är det bara kontakta mig så kan vi diskutera fram en lösning som passar er.

I alla paket ingår en träff med mig där vi går igenom detaljerna för dagen. Sen om ni önskar, ingår även en kortare fotosession med mig på ca 15-20 minuter, där ni får möjlighet att testa på hur det känns att stå framför kameran. Bilderna ingår i ert valda paket, ca 5 stycken. 

bröllopspaket


BRÖLLOPSALBUM 

Till alla paket kan man välja att köpa till ett personligt utformat bröllopsalbum. Albumets design formges utav mig genom ett urval av era bästa bilder från bröllopsdagen. Eftersom jag gör designen själv finns det möjligheter att sätta en personlig prägel på formen. Exempelvis lägga till texter och citat som ett komplement till era vackra bilder. Detta bestämmer ni själva.

Albumet trycks och binds ihop av ett företag i Polen som enbart arbetar mot fotografer med företag. Ni får därför ett unikt album som inte var och varannan svensk har hemma.

Pärmen på albumet går att få i både linnetyg eller äkta läder i olika färger alternativt med en kombination av ett fotografi som framsida. Sidorna är av det tjockare slaget och går att torka av med en trasa. Tack vare sidornas tjocklek breder uppslagen ut sig utan att böjas innåt mitten som boksidor brukar göra.

Albumet kommer dessutom i en fin tygpåse som skyddar albumet från yttre skador och förstärker känslan av exklusivitet. Innan jag skickar iväg albumet till tryck kommer ni att få se och godkänna sidorna.

qtalbum1 qtalbums5qtalbums3qtalbums 4qtalbums2qtalbums 4
Bilderna är hämtade från qtalbums facebooksida.

Ni kan också kika på denna video för att se ett exempel på hur ett album kan se ut. Detta är med äkta läder, runda hörn och 25 uppslag.

ALBUM 30x30cm från 1890kr

10 uppslag (20 sidor) med antingen linnetyg/fotoframsida + fin tygpåse som skyddar albumet.

Valmöjligheter
Svart/vit och tunn/tjock sidokant.
Runda eller fyrkantiga hörn.

Tillägg:
70kr per extra uppslag.
Frakt kan tillkomma från 150kr.

Det går även att köpa till olika pärmar, som äkta läder med gravering t.ex. Hör av er om ni är intresserade så kan vi kika på det tillsammans.

__________________________________________________________________________________________________________________

INFORMATION
Vid bokningstillfället betalas en bokningsavgift på 30% av paketet. Detta fungerar som en deposition för att garantera ert bokade datum. Avgiften dras av på er slutfaktura.

I alla paket ingår en konsultation med mig, där vi träffas och går igenom dagen.

 Avtal
Från och med nu skriver vi alltid avtal på hur ni får använda bilderna och övriga villkor. För mig är det viktigast att mitt namn och företagsnamn alltid anges vid publicering på internet och att ni inte ändrar bilderna.

Reseersättning
Inom Umeå Kommun ingår alltid reseersättning i  alla paket. Uppdrag på övriga platser gäller 40kr/mil eller biljettpris.

FörberedelserFörberedelser 4 Brudparet på väg 1312brollopsoffert2014279210VigselGäster321232017Therese och Johannes Bröllop - Detalj Bröllop - Detalj Bröllop - Detalj Bröllop - Detalj Bröllop - Detalj Bröllop - Detalj Vigsel ceremoni Kärlek 9-2 1118